DESPRE   OSTINART

       Povestea OstinArt începe cu mulţi ani în urmă, reprezintă însumarea talentului cu munca perpetuă, evident contemplarea mediului încojurător şi a circumstanţelor actuale.

Ostin este de fapt unirea talentului şi a muncii creatoare a doi artişti plastici cu studii în domeniul artelor plastice. Doi artişti plastici cu stiluri diferite, unul axat spre pictura de şevalet şi o artistă spre pictura decorativă-textile.

Numele Ostin doreşte să devină un brand în această lume bună, nebună, demnă de culori până dincolo de nori. Doreşte să devină un brand in domeniul artei plastice, un brand în multe direcţii care au legătură cu capacitatea-potenţialul creativ. Din acest punct de vedere aici la Ostin se vor găsi lucrări de pictură, desen-portrete, până la altă categorie care are tangenţă cu latura creativă, realizare logo, cărţi de vizită, invitaţii de nuntă ( invitaţii creaţie proprie asamblate manual ) şi pictură pe lemn-mobilier pictat și în special design-mobilier unicat măsuțe living în set cu tablouri. Anumite produse-creații, din categoria logo, mobilier pictat, imprimare creatii proprii si la cerere vor fi in curand pe site. Toate aceste creaţii-produse sunt creaţii proprii unicat care se vor găsi pe magazinul online.

Urmăriţi-ne pentru proiectele viitoare.... !

Cuvintele sunt de prisos, vă aşteptăm să descoperiţi creaţiile şi produsele Ostin !

Vă aşteptăm, echipa Ostin, Cristian si Camelia !