Informații și condiții

CITIȚI CU ATENȚIE INFORMAȚIILE URMĂTOARE:
În acest magazin există diverse produse care au imprimate câteva din creațiile OstinArt. Mai jos se pot vizualiza cu un singur clic.

PORTRETELE POT FI REALIZATE ÎN STIL CLASIC ( MODEL VIU ), ASPECTUL ACESTA SE DISCUTĂ IN DETALIU AVÂND ÎN VEDERE SITUAȚIA ACTUALĂ SAU DUPĂ POZĂ CA ÎN MAJORITATEA CAZURILOR ȘI PREFERINȚA TUTUROR CLIENȚILOR. DE PREFERAT DAR ȘI CA O CERINȚĂ, POZELE SĂ FIE CÂT MAI CLARE DE CALITATE ȘI O REZOLUȚIE DE CEL PUȚIN 250 PX/CM. ÎNAINTE DE ORICE COMANDĂ DE PORTRET SE TRIMITE MESAJ PE FACEBOOK SAU TEL-WHATSAP. TOATE PORTRETELE SUNT REALIZATE PROFESIONIST CU MATERIALE DE CALITATE ȘI ÎNSOȚITE CU FACTURĂ.

LA TOATE COMENZILE DE PORTRETE SE PERCEPE UN AVANS DE 50 LEI. ACEST AVANS SE ACHITA DOAR DUPA CE SE TRIMITE SCHITA DESENULUI, APOI DACA CLIENTUL ACORDA CONFIRMAREA OK SI ACHITA AVANSUL SE CONTINUA LUCRAREA. FARA ACHITAREA AVANSULUI NU SE CONTINUA LUCRAREA SI DACA INTRE TIMP CLIENTUL SE RAZGANDESTE SAU RENUNTA LA COMANDA IN TIMPUL LUCRULUI AVANSUL NU SE MAI RESTITUIE.

IMPRIMĂRILE PE CĂNI SUNT CELE DIN STOC SAU POT FI ȘI LA COMANDĂ CU IMAGINEA-POZA DESIGNUL ALES ȘI DORIT DE CLIENT.

REALIZĂM IMPRIMĂRI PE CĂNI ȘI PENTRU DIFERITE CAMPANII DE PROMOVARE, ÎN NUMĂR MARE, LA SETURI CU ORICE IMAGINE DORITĂ.

TOATE  MODELELE DE CĂNI REZISTĂ LA CUPTORUL CU MICROUNDE  DIN PUNCT DE VEDERE AL CERAMICII DAR NU SE RECOMANDĂ UTILIZAREA ACESTORA  DACĂ SE DOREȘTE PĂSTRAREA ȘI REZISTENȚA ÎN TIMP A CULORILOR. NU SE RECOMANDĂ SPĂLAREA CU MAȘINA AUTOMATĂ ȘI CONTACTUL CU RAZELE SOLARE.

CĂNILE IMPRIMATE TERMOSENSIBILE, SIDEFATE SAU ALTELE DECÂT CELE ALBE STANDARD NU SE RECOMANDĂ ȘI ESTE INTERZISĂ FOLOSIREA LA CUPTORUL CU MICROUNDE, DOAR PE PROPRIA RĂSPUNDERE.

PLĂȚILE SE FAC PRIN TRANSFER BANCAR LA EFECTUAREA COMENZII, VĂ VOM CONTACTA, DIRECT DE PE SITE ONLINE CU UN CARD VISA PRIN SISTEMUL DE PAYPAL, SAU PRIN BTPAY PRIN CONT IBAN, ACESTEA SE STABILESC IN MOMENTUL EFECTUĂRII COMENZILOR.
PENTRU ALTE DETALII NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI.

VĂ AȘTEPTĂM CU MARE DRAG !!

Introduceți textul aici...